Bijzonder goed!
Hallo! Welkom in groep 7/8!
 

Tijdens de eerste viering van dit schooljaar, op vrijdag 28 augustus, hebben we onze groepsnaam bekend gemaakt.
Dit jaar zijn wij 'De Feestbeesten'!Dit jaar kunnen we helaas niet op schoolkamp in Neerpelt. In plaats daarvan hebben we twee geweldige feestdagen gehad. Als voorbereiding daarop hebben we in 'kampgroepjes' een naam, een yell en een vlag gemaakt. Ook hebben we gewoon buiten kampliedjes gezongen. Gezellig!Tijdens spelling doen we regelmatig een kort dictee. Eén leerling maakt het dictee dan op het bord. Iedereen komt een keer aan de beurt!


Sneeuwpret in januari! Sneeuwballengevecht, sleeën, glijden over een ijsbaan op het schoolplein en af en toe wat langer naar buiten. Echt genieten!Ondanks de Coronamaatregelen vierden we toch een heel gezellig Carnavalsfeest samen!

Ook dit jaar kruipen er op onze school weer kuikens uit hun eieren. We kunnen daar uren van genieten. Iedere keer als we naar buiten gaan, stoppen we even in de viering om te kijken.Op donderdag 10 juni verzorgden 'De Vuilnismannen' een hele gave dag op school. We kregen een knallende workshop en sloten de dag af met een spetterend schooloptreden.